Translate

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Ο James McAvoy χάνει τα μαλλιά του για τη ταινία ''X-Men Apocalypse''!


                                πηγή φωτογραφίας: www.breakingnews.ie

Ο σκηνοθέτης της ταινίας "X-Men: Apocalypse" Bryan Singer, αποκάλυψε μέσω του Instagram πως ο ''Professor X'' του James McAvoy, χάνει  τα μαλλιά του, προκειμένου να μοιάζει περισσότερο στην όψη με τον αγαπημένο ήρωα των κόμικς της Marvel καθώς και στον προκάτοχό του Patrick Stuart, ο οποίος ερμήνευσε το ρόλο του ''Professor X'' στις 3 πρώτες ταινίες X-Men.

                              πηγή φωτογραφίας: www.dailystar.co.uk

Βέβαια, δεν είμαστε σε θέση ακόμη να γνωρίζουμε  το λόγο που ο  Charles Xavier χάνει  τα μαλλιά του, δηλαδή αν πρόκειται για φυσική απώλεια μαλλιών λόγω κληρονομικότητας  ή αν πρόκειται για άλλους παράγοντες, κάποιο ατύχημα ή φαρμακευτική αγωγή.
Το "X-Men: Apocalypse", σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, θα λαμβάνει χώρα  τη δεκαετία του '80, όπου οι X-Men θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τον πρώτο μεταλλαγμένο άνθρωπο, την ''Apocalypse'', προκειμένου να αποφευχθεί η Αποκάλυψη και το τέλος των πάντων. Πρωταγωνιστές  της ταινίας θα είναι οι James McAvoy, Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, Nicholas Hoult, Rose Byrne, Evan Peters, Lucas Till, Ben Hardy, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τον Μάιο του 2016.

Ντότσια Μαρία-Παυλίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου