Translate

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Σπείρα...''μάγων'' εξαπατούσε και απειλούσε πολίτες!


Τρεις Αφρικανοί συνελήφθησαν στον Άγιο Παντελεήμονα ως μέλη σπείρας, οι οποίοι εξαπατούσαν αλλά κι εκβίαζαν απλούς πολίτες. 
Μετά τη σύλληψή τους, σχηματίστηκε ποινική δικογραφία με τη κατηγορία για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, απάτες, αλλά και εκβιασμούς.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι συλληφθέντες εξαπατούσαν συστηματικά πολίτες, στους οποίους συστήνονταν ως “πνευματιστές-μελλοντολόγοι”, ενώ παράλληλα, προσπαθούσαν να πείσουν τα ανυποψίαστα θύματα ότι έχουν την ικανότητα να προβλέπουν το μέλλον καθώς και να παρεμβαίνουν σε ορισμένες περιπτώσεις, ανάλογα με την επιθυμία του πελάτη.
Όπως όλα δείχνουν, αρχικά οι λεγόμενοι...''μάγοι'' δεν ζητούσαν χρήματα. Στη συνέχεια, όμως, τους ζητούσαν διάφορα ποσά ως αμοιβή, ενώ στις περιπτώσεις που έφερναν κάποια αντίρρηση τους εκβίαζαν ότι θα χρησιμοποιήσουν τις “ειδικές” ικανότητες και ''βουντού'', ώστε συγγενικά τους πρόσωπα να πάθουν κακό ή ακόμη να οδηγηθούν και στο θάνατο.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε στον ανακριτή και αναμένεται να οριστεί δικάσιμος.

Ντότσια Μαρία-Παυλίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου