Translate

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

«Ένας Άλλος Κόσμος»: Η νέα ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έρχεται σύντομα στους κινηματογράφους

                                  πηγή φωτογραφίας: www.villagecinemas.gr

Λίγος μόνο καιρός απέμεινε μέχρι να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες η νέα ταινία του ηθοποιού και σκηνοθέτη Χριστόφορου Παπακαλιάτη, τρία χρόνια μετά την επιτυχία του «Αν».
Η ταινία θα φέρει το τίτλο «Ένας Άλλος Κόσμος» και πρόκειται για μια ερωτική ιστορία η οποία θα χωρίζεται σε 3 μέρη με κοινό φινάλε, σε μια περίοδο που η χώρα μας αντιμετωπίζει δυσκολίες σε όλους τους τομείς.
Οι 3 ιστορίες συνδέουν Έλληνες πολίτες με ξένους, οι οποίοι όμως παρόλα τα προβλήματα και τα φλέγοντα ζητήματα που πρέπει να επιλύσουν, ερωτεύονται και παλεύουν να ανταπεξέλθουν στη πραγματικότητα η οποία είναι σκληρή.
Πρωταγωνιστής της ταινίας δεν είναι άλλος από τον  Αμερικανό ηθοποιό  JK Simmons, ο οποίος μόλις πέρυσι κέρδισε το Όσκαρ Β' Ανδρικού ρόλου για την εξαιρετική ταινία «Whiplash». Στο πλευρό του θα δούμε φυσικά τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, τη Μαρία Καβογιάννη, το Μηνά Χατζησάββα, τη Νίκη Βακάλη, την Adrea Osvald  αλλά κι άλλους ερμηνευτές.
Το σενάριο και τη σκηνοθεσία υπογράφει για ακόμη μια φορά  ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η ταινία  αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τον άλλο μήνα εντός Ελλάδος, ενώ θα προβληθεί και στο εξωτερικό με το τίτλο «World's Apart».

Ντότσια Μαρία-Παυλίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου