Translate

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Ο «Βασιλιάς των Λιονταριών» της Disney επιστρέφει με ολοκαινούργια ταινία!


Έχουμε νέα! Ο «Βασιλιάς των Λιονταριών» της Disney επιστρέφει με σίκουελ! Θα γνωρίσουμε τον  Kion, το δευτερότοκο γιο του Simba ο οποίος θα είναι και ο καινούργιος πρωταγωνιστής της ταινίας η οποία θα φέρει τον τίτλο: «Τhe Lion Guard: Return of the Roar». Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στη τηλεόραση τον επόμενο μήνα, στα κανάλια της Disney, ενώ για να τη προμοτάρει  η εταιρεία, κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο τρέιλερ. Σε περίπτωση επιτυχίας μάλιστα, η Disney έχει σκοπό να δημιουργήσει και τηλεοπτική σειρά η οποία θα σχετίζεται άμεσα με τη πλοκή τη ταινίας και θα έχει και τους ίδιους πρωταγωνιστές.
Όπως είναι φυσικό, ο Kion θα πλαισιώνεται από νέους φίλους όπως ένα γλυκύτατο πουλάκι, μια τσιτάχ, έναν ιπποποταμάκο, αλλά και τον Ono, το κολλητό του φιλαράκι, που θα τον βοηθήσουν όλοι μαζί να κάνει τον πατέρα του να νοιώσει περήφανος για το γιο.
Πάντως, όπως όλα δείχνουν, η ιστορία δεν θα έχει καμία απολύτως σχέση με τα γεγονότα του «The Lion King» του 1994 ή του «The Lion King II: Simba's Pride» του 1997. Αντιθέτως, η Disney αποφάσισε να παρουσιάσει μια εντελώς νέα, διαφορετική  αλλά και πρωτότυπη ιστορία που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.
Η πρεμιέρα της ταινίας  «Τhe Lion Guard: Return of the Roar» θα πραγματοποιηθεί στις 27 Νοεμβρίου 2015.

Ντότσια Μαρία-Παυλίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου