Translate

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Κερδίζουν εκατομμύρια ακόμη και...μετά θάνατον!

Όσο απίστευτο κι αν φαίνεται, είναι γεγονός πως πολλοί αγαπημένοι καλλιτέχνες, τραγουδιστές, ηθοποιοί ακόμη κι επιστήμονες, συνεχίζουν και κερδίζουν εκατομμύρια δολάρια αυξάνοντας  με αυτό το τρόπο τη περιουσία τους, αν και δεν βρίσκονται  πλέον στη ζωή.

Τις περισσότερες φορές, τα υπέρογκα αυτά χρηματικά ποσά προέρχονται από δικαιώματα ταινιών, τραγουδιών και μουσικών δίσκων και αυτό θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι αρκετό για να γίνουν...αθάνατοι, ζώντας για πάντα ανάμεσα μας, όσα χρόνια κι αν περάσουν, αφήνοντας αναλείωτο το στίγμα τους.
Το περιοδικό ''FORBES'' λοιπόν, δημιούργησε μια λίστα με τίτλο ''Top-Earning Dead Celebrities of 2015''  παρουσιάζοντας τι προσωπικότητες με τα μεγαλύτερα κέρδη, οι οποίες όμως δεν βρίσκονται  πλέον στη ζωή. 
Στη πρώτη θέση, δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Βασιλιά της Ποπ, τον Michael Jackson, με περιουσία 115 εκατομμύρια δολάρια. 


Στη δεύτερη θέση, συναντάμε τον Elvis Presley με σαφώς μεγάλη διαφορά σε σχέση με τον Jackson, με κέρδη 55 εκατομμύρια δολάρια. Στη συνέχεια, στις επόμενες θέσεις βρίσκουμε το δημιουργό κινουμένων σχεδίων Charles Schulz με  40 εκατομμύρια δολάρια, τον Bob Marley με  21 εκατομμύρια δολάρια, την  Elizabeth Taylor με  20 εκατομμύρια δολάρια, τη Marilyn Monroe με 17 εκατομμύρια δολάρια, τον John Lennon με 12 εκατομμύρια δολάρια. Επίσης και ο σημαντικότερος επιστήμονας του 20ου αιώνα, ο Albert Einstein,  με 11 εκατομμύρια δολάρια, έχει τη δική του θέση στη λίστα, ενώ στην αμέσως επόμενη βρίσκεται και ο ηθοποιός Paul Walker με 10.5 εκατομμύρια δολάρια, η Bettie Page  με 10 εκατομμύρια δολάρια, ο Theodor Geisel  με 9,5 εκατομμύρια δολάρια, ο Steve McQueen με 9 εκατομμύρια δολάρια και στη τελευταία μα όχι λιγότερο σημαντική θέση είναι ο  James Dean με  8 εκατομμύρια δολάρια.

Ντότσια Μαρία-Παυλίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου